Richten, inrichten en verrichten met een lach

Profiel

Hoe zien opdrachtgevers Ad? 

Opdrachtgevers en collega’s in het vak typeren mij als authentieke, enthousiaste leider met visie. 

Ik weet de systeem- en de menskant te verbinden. 

Mijn drive om continu te verbeteren brengt organisaties snel naar een hoger niveau. Wat daarbij opvalt is dat ondanks de vele veranderingen de rust in het bedrijf terugkeert. 

Ik weet het vertrouwen van mensen te winnen en bedrijfsbreed de focus naar diezelfde stip aan de horizon te krijgen. 

Door out of the box te denken ontstaan praktische creatieve oplossingen waardoor de arbeidsvreugde toeneemt en mensen enthousiast worden om nieuwe stappen vooruit te zetten.

Ik maak dankbaar gebruik van mijn vakinhoudelijke kennis. Met een scherp oog om het beste uit mensen en systemen naar boven te halen.

Opleiding en ervaring 

Ik studeerde af als registeraccountant aan de Universiteit van Amsterdam. 

Daarvoor was met de studie bedrijfseconomie aan de Avans Hogeschool een goede basis gelegd. Bij Ernst&Young en later BDO accountants leerde ik om organisaties in korte tijd te doorgronden. Die ervaring gebruik ik nog dagelijks in de interim-praktijk. 

Een Krauthammer managementopleiding verfijnde mijn doortastende, doelgerichte no nonsens mentaliteit. 

In dienstverband vervulde ik de functies hoofd administratie, controller, manager financiën, ict & control en CFO. 

Ad-interim.eu bestaat sinds 2004.

Specialismen 

De laatste jaren ben ik actief bij diverse woningcorporaties als verandermanager op het gebied van de organisatie als geheel en financiën en ict in het bijzonder. 

Daarnaast als controller of voor strategische heroriëntatie, fusievoorbereiding en fusie-implementatie op financieel en ict gebied. 

Mijn ervaring ligt in de bedrijfstakken: woningcorporaties, industrie, retail, bouw, vastgoedontwikkeling, financiële dienstverlening, pensioenfondsen, handel, accountancy en semi-overheid.

Referenties 

De tekst op deze website is niet altijd bescheiden. Durf zit dan ook in het karakter. Alle opdrachtgevers zijn bereid als referentie te fungeren.

Ad zet zijn hersens in om ideeën te genereren, niet om te onthouden

Genieten van het gezin en van het leven is waar het om gaat.