Richten, inrichten en verrichten met een lach

Informatisering & rapportage


Hoe voorkomt u ERP en ICT drama’s? 

Het komt vaak voor dat na een slepend voortraject toch een verkeerde pakketkeus wordt gemaakt. Na implementatie komt u er pas achter dat het beloofde ei van Columbus een zacht gekookt ei is geworden. Uw medewerkers raken na vele gestreste overuren gedemotiveerd. De ict-beheerkosten zijn geëxplodeerd. Nieuwe updates blijken steeds tijdrovende mini-implementaties. 

Het kan ook anders! Het gaat er niet om de nieuwste snufjes in huis te halen. Het gaat erom dat uw medewerkers blij zijn met het nieuwe systeem en uw ict-er blij is met het beheer. Een beproefd standaard pakket dat 90% van de maximale functionaliteit biedt en waarvan elders de valkuilen al zijn gedicht blijkt steeds de beste weg naar Rome te zijn. 

Wilt u af van het negativisme over ict in uw managementvergadering?


Informatievoorziening op orde? 

Garbage in = garbage out. Welke organisatie heeft zijn basisgegevens echt op orde? Dat zijn er niet veel. Het gaat erom de juiste gegevens in de juiste frequentie te presenteren zodanig dat management, bestuur en commissarissen er enthousiast van worden. Snelheid in het rapportageproces is essentieel.